HET OPEN
LABORATORIUM
Hoe zou het zijn om een parfumeur in je bedrijf te hebben? Het open laboratorium van Cesar kan voor één week of langer opgebouwd worden in jouw organisatie. Daar kan hij met bezoekers/medewerkers/passanten aan de slag met een gekozen geur-vraagstuk.Bijvoorbeeld, hoe ruikt gezondheid, een fusie of groene energie? Of wat is de geur van je bedrijf?

Iedereen is dagelijks welkom om bij de parfumeur langs te komen, mee te ruiken, een eigen vraag te stellen en mee te bouwen aan de geur. Dit bouwen geeft een verdieping en laat je met andere ogen via je neus naar je bedrijf kijken. Na afloop van je bezoek krijg je een proefmonster mee van de geur die er ontstond tijdens je bezoek.

Aan het einde van de week is er een geur waaraan iedereen zijn bijdrage heeft geleverd. Een unieke geur met een verhaal.
Het onderzoek wordt gepresenteerd en er is gelegenheid om de uiteindelijke geur te ruiken. 

Een andere mogelijkheid is om het onderzoek te presenteren voor een kleine groep stakeholders. Middels een A-B test wordt er uit drie ontwikkeldee geuren degene gekozen die men het best vindt kloppen bij de initiële geurvraag. 

De definitieve geur kan gebotteld worden en in veelvoud geproduceerd (meerpijs). Een mooi kerst- of relatiegeschenk.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


NIEUWSBRIEF

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 

SOCIALS