WAT IS HET
Het Omhelzingspakket is een pakket van negen korte audioverhalen (4-6 minuten) die allemaal één aanraking beschrijven. Om te beluisteren, te lezen en met een speciaal gemaakte tekening erbij. De ontvanger krijgt elke dag om 7.00 uur één verhaal in zijn of haar mailbox, negen dagen lang.

SOORT VERHALEN
Omdat ze zelf aanraking miste, is theatermaakster/schrijfster Emke Idema omhelzingen gaan beschrijven die ze ooit meemaakte. Ze heeft ze zich zo levendig mogelijk voor de geest gehaald. In het Omhelzingspakket deelt ze er een paar uit haar verzameling, zoals de begroeting van haar moeder, het troosten van een vriendin met een zeer ruime omhelzingslimiet, het afscheid van haar opa als veertienjarige, de goedbedoelde aanraking van een opdringerige vrouw waar ze niet op zit te wachten en een bijzondere omhelzing die haar uit een dal trok.


HOE WERKT HET?
Je levert een mailadressenijst aan van de mensen aan wie je het cadeau wilt doen. We teken een contract waarbij we afspreken dat we deze mailadressen eenmalig en enkel hiervoor gebruiken. Je kunt per persoon een andere persoonlijke boodschap toevoegen, maar je kunt ook iedereen dezelfde boodschap sturen.
Jij bepaalt op welke datum men het eerste bericht ontvangt dat men het cadeau heeft gekregen, de daaropvolgende dagen ontvangen ze elke morgen, negen dagen lang, een omhelzingsverhaal in hun mailbox.

PRIJS
Het Omhelzingspakket kost €15,- per pakket. Vanaf 20 pakketten bieden we staffelkorting. Neem vooral ontact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

PARTICULIEREN 
Tot en met 1 september 2021 is het ook mogelijk voor particulieren om het pakket aan iemand cadeau te doen. Uiteraard kun je het pakket ook gewoon aan jezelf geven.
Het pakket kost €15. KLIK HIER om het aan te schaffen.

NIEUWSBRIEF

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF