OVER ONS

THOMAS
SPIJKERMANThomas is in 2008 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en richtte daarna muziektheater- en televisiegezelschap Circus Treurdier op waar hij 10 jaar lang artistiek leider, maker en speler was.

Van 2016 – 2018 was hij artistiek leider van het tijdelijke masterprogramma Reïnventing Daily Life aan het Sandberg Instituut waarbinnen hij met studenten onderzoek deed naar de kunst en theater in het dagelijks leven en de publieke ruimte.

In 2020 richtte hij samen met Henriëtte Heelal BV op. Bij Heelal BV is hij als creatief producent verantwoordelijk voor de artistieke strategie en de zakelijke afspraken. Daarnaast bedenkt en ontwikkelt hij projecten.

Hij is kernteamdocent aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en geeft het vak theatermaken & ondernemerschap.HENRIËTTE
OLLANDHenriëtte werkte van 2008 tot en met 2018 bij muziektheater- en televisiegezelschap Circus Treurdier als hoofd marketing en communicatie.

Ook was zij daar verantwoordelijk voor (de ontwikkeling van) het Traandeelhoudersprogramma, een donateursprogramma waarbinnen zij nauw en betrokken contact onderhield met deze community en zij samenwerkingen opzette om meer exposure voor het gezelschap te genereren.

Henriëtte is tevens opgeleid en/of werkzaam als theaterdocent, voedingsdeskundige, interior designer en Pilatesdocent. Dat laatste doet zij nog steeds parttime voor het ondersteunend personeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

In 2020 richtte zij samen met Thomas Heelal BV op. Binnen Heelal BV is zij verantwoordelijk voor de commerciële strategie, de marketing en PR, de hospitality én de community rondom Heelal BV: De MensenClub.

OVER ONS

NORA
HULSINK


Info over Nora binnenkort hier te lezen!


WILKO
STERKE


Info over Wilko binnenkort hier te lezen!


SOCIALS