WAAROM DOEN WIJ DIT?1 EMPATHIE
Heelal BV bouwt aan een wereld waarin er meer begrip is voor elkaars positie en de verschillende uitgangspunten waarmee iedereen wordt geboren.


2 FANTASIE
Heelal BV bouwt aan een wereld waarin mensen durven te fantaseren over de vraag “wat als…?”. Alleen door onszelf die vraag te stellen ontdekken we nieuwe mogelijkheden en komen we vooruit.


3 NIEUWSGIERIGHEID
Heelal BV gelooft in een wereld waarin nieuwsgierigheid in essentie een positieve eigenschap is.


4 CONTACT
Heelal BV zoekt in de wereld naar oprecht contact met andere mensen.


5 COMMUNITY
Heelal BV gelooft dat je samen beter bent dan alleen. We investeren daarom in het bouwen van een actieve community rondom Heelal BV met de naam De MensenClub.


6 ONTWIKKELING
Heelal BV draagt met haar werk bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de mensen die aan onze projecten deelnemen. Wij geloven dat je empathie, fantasie en nieuwsgierigheid kunt trainen en dat dat leidt tot een betere wereld.


7 COMMUNICATIE
Heelal BV gelooft dat de manier waarop we met elkaar communiceren, welke taal we gebruiken en hoe we met elkaar praten een groot verschil kan maken. Heelal BV is daarom altijd bewust bezig met hoe er zowel intern als extern op een constructieve manier met elkaar en anderen kan worden gecommuniceerd.      


8 GASTVRIJHEID
Heelal BV handelt vanuit gastvrijheid en wil dat iedereen zich bij ons thuis en welkom voelt. Wij besteden daarom veel aandacht aan hoe mensen worden ontvangen. Hoe het er ergens uit ziet, hoe de sfeer is en hoe mensen worden verzorgd. Of dat nu bij ons thuis(kantoor) is of op de plekken waar wij met onze projecten neerstrijken.


9 KUNST
Kunstenaars zijn experts in het invoelbaar maken van grote maatschappelijke- en persoonlijke thema’s. Heelal BV gelooft daarom dat kunst, theater en kunstenaars een sleutelrol kunnen spelen in het bereiken van meer empathie, fantasie, oprecht contact, persoonlijke ontwikkeling en constructieve communicatie.


10 WAARDE
Daarom vindt Heelal BV dat theater en kunst een belangrijkere en meer centrale rol in de samenleving zou moeten spelen dan dat het nu doet en dat dat door die samenleving meer gewaardeerd zou moeten worden. Zowel emotioneel als financieel.


Spreken bovenstaande waarden je aan en ben je op zoek naar een programma, activiteit, training of traject voor jouw bedrijf of instelling? Neem een kijkje bij onze projecten of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kopje koffie! NIEUWSBRIEF

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 

SOCIALS